Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguts dos menors per l'incendi de diversos contenidors a Palma.

Detinguts dos menors per l'incendi de diversos contenidors a Palma.

PALMA, 31 de desembre.

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat divendres a dos menors d'edat com a presumptes autors de l'incendi de un total de tres contenidors al barri de l'Olivera de Palma.

En una nota de premsa, la Policia ha informat que els fets van ocórrer la nit del dia 25 de desembre, cap a les 21.30 hores, quan diversos veïns van alertar els serveis d'emergència perquè a la barriada de l'Olivera s'estava incendiant un contenidor i el foc s'hauria propagat a altres dos contenidors.

Al lloc van acudir els bombers i la policia local de Palma, procedint els primers a l'extinció del foc. Un veí va informar a una patrulla de la Policia Local de Palma que moments abans, mentre es trobava al balcó de la seva llar fumant un cigarret, va observar a dos joves que es van aturar junt a un dels contenidors i a continuació van sortir corrents del lloc.

Instant després es va iniciar el foc que es va propagar a gran velocitat cremant els tres contenidors. El veí va indicar als policies que els dos menors estaven a la zona veient el foc.

Davant el fet anterior, els agents de la Policia Local van identificar els dos menors reconeguts pel veí efectuant un informe que van remetre al grup d'assalts de la Policia Nacional per a la correspondent investigació.

El grup d'Assalts de la Policia Nacional es va fer càrrec de les pesquises que s'afegeixen a les investigacions que du a terme dit grup sobre l'incendi de contenidors a Palma.

Els agents, en recavar tota la informació sobre els fets, van citar els menors en dependències policials juntament amb els seus progenitors i van procedir a la detenció dels dos joves com a presumptes autors d'un delicte de danys.

El valor dels contenidors ascendeix a 3.600 euros a la qual cosa cal sumar els danys als arbres.

.