Detinguts dos treballadors de Cort que es quedaven amb roba i altres objectes intervenits per la Policia Local. Arrestats dos treballadors de Cort que es quedaven amb roba i altres objectes confiscats per la Policia Local.

Detinguts dos treballadors de Cort que es quedaven amb roba i altres objectes intervenits per la Policia Local. 

Arrestats dos treballadors de Cort que es quedaven amb roba i altres objectes confiscats per la Policia Local.

PALMA, 30 de novembre.

La Policia Nacional ha detingut a dos treballadors de l'Ajuntament de Palma per, presumptament, quedar-se amb roba i altres objectes decomisats per la Policia Local a venedors ambulants i en diverses intervencions.

Els fets es remunten al mes de setembre, quan la Policia Local de Palma va iniciar una investigació en detectar aquesta actuació per part d'empleats d'un departament de l'Ajuntament, que s'encarregava de rebre els efectes intervenits per la Policia Local en diferents actuacions, confeccionar l'acta amb els efectes incautats i procedir a la seva destrucció, segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat.

Així, lluny de dur a terme la seva tasca, els agents es van adonar que falsificaven aquestes actes, al no reflectir tots els efectes recollits, i, en lloc de destruir-los, se'ls quedaven. El gènere del qual es van apropiar il·lícitament consistia en peces de roba i altres objectes provinents de la venda ambulant i diverses intervencions.

Un cop finalitzada la investigació, la Policia Local va traspassar les actuacions a la Policia Nacional i el Grup d'Investigació de la Comissaria de Platja de Palma es va fer càrrec de les actuacions.

Finalment, el passat dilluns, la Policia Nacional va detenir a dos dels empleats per la comissió dels presumptes delictes d'apropiació indeguda i falsificació de document oficial, i un tercer treballador que va ser imputat per un delicte lleu. Posteriorment van ser posats en llibertat, amb la prevenció legal de comparèixer davant l'autoritat judicial quan fossin requerits.

La Policia Nacional ha destacat que la col·laboració amb la Policia Local de Palma va ser determinant per esclarir els fets.

.

Tags

Categoría

Illes Balears