Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguts els responsables d'una associació cannàbica de Palma per venda il·legal de marihuana i haxix. Detinguts els responsables d'una associació cannàbica de Palma per venda il·legal de marihuana i haxix.

Detinguts els responsables d'una associació cannàbica de Palma per venda il·legal de marihuana i haxix.

Detinguts els responsables d'una associació cannàbica de Palma per venda il·legal de marihuana i haxix.

PALMA, 2 de març.

Agents de la Policia Nacional, en col•laboració amb la Policia Local, han detingut els responsables d'una associació cannàbica a Palma --tres homes d'origen espanyol--, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

En una nota de premsa conjunta, la Policia Nacional i la Policia Local han informat que els agents del Grup II de la UDYCO van tenir coneixement que una associació cannàbica s'estaria dedicant a la distribució i venda il·legal de substàncies estupefaents, concretament marihuana i haxix.

És per això que els investigadors van realitzar les gestions pertinents per a la comprovació dels fets i poder determinar qualsevol activitat il·lícita per part dels responsables d'aquest establiment, iniciant una investigació.

Com a resultat, aquest passat dimecres, 28 de febrer, els agents van dur a terme un operatiu amb una entrada i registre al local on es trobaven en aquell moment diversos clients, alguns d'ells consumint i altres amb possessió de droga.

L'operatiu es va saldar amb la detenció de tres homes, responsables de l'associació, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i la intervenció de més de 700 grams de marihuana, 675 de haxix i diners en efectiu.

Els agents també van dur a terme una entrada i registre al domicili d'un dels investigats, on van trobar una instal·lació completa per al cultiu de marihuana, que ha estat desmantellada.

Davant dels fets els agents van procedir a la detenció dels tres investigats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Per part de l'autoritat judicial s'ha decretat el precinte i clausura de l'associació i la prohibició d'entrada a ella pels propietaris.