• dimecres 29 de març del 2023

Detinguts l'empleat i un client d'una discoteca del Passeig Marítim de Palma després d'apunyalar-se

img

PALMA, 11 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un empleat i el client d'una discoteca del Passeig Marítim de Palma després d'apunyalar-se mútuament aquest dimecres a la matinada.

En una nota de premsa, els agents han explicat que tant el treballador del local d'oci, d'origen brasiler i 48 anys, com el client, d'origen dominicà i 29 anys, han estat arrestats com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Sembla que una patrulla d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional va ser requerida per un ciutadà que els va alertar que un home era a terra inconscient perquè li havien propinat una punyalada.

Els policies es van dirigir al lloc indicat pel ciutadà i van veure un home a terra semiinconscient amb una taca de sang a la esquena. En aquell moment, el van auxiliar i van sol·licitar una ambulància que va traslladar el ferit a un centre hospitalari amb diverses ferides per arma blanca, dues a nivell de tòrax i una a la zona lumbar.

Al lloc, la Policia va comprovar que un empleat del local presentava diverses ferides per arma blanca, una al colze, una altra al costat i l'última a la cama. Aquest va argumentar que moments abans havia denegat l'entrada al local a un home, que es va mostrar agressiu traient una arma blanca amb què li havia apunyalat, arribant a produir-li diversos talls, provocant que caigués a terra.

Un cop a terra, l'home el va intentar tornar a agredir però no ho va aconseguir ja que una tercera persona va empènyer el client tirant-lo contra el terra, començant una baralla entre diverses persones que es van llançar cadires i taules.

Per la seva banda, altres testimonis van afegir que quan el client es trobava a terra, l'empleat havia propinat una punyalada i que després va lliurar l'arma a un tercer individu que no es trobava a la zona.

En vista dels fets, els agents van sol·licitar assistència sanitària per a l'empleat que va ser traslladat a un PAC, i va procedir a la detenció tant del client com de l'empleat com a presumptes autors d'una temptativa d'homicidi.

El grup d'homicidis s'ha fet càrrec de l a investigació, remetent el resultat de les gestions a l'autoritat judicial, on han passat a disposició els presumptes autors. Segons sembla, es tracta del segon incident produït als voltants del local d'oci ja que aquest dilluns hi va haver una baralla a l'interior que va provocar la detenció de tres persones, dos clients i un empleat per lesions i amenaces.

Notícies més vistes Avui