• dimarts 21 de març del 2023

Detinguts per aplanament de casa tres joves per ocupar una autocaravana utilitzada com a vivenda habitual

img

PALMA, 1 Set.

La Policia Nacional ha detingut a Palma tres joves per ocupar una autocaravana utilitzada pel seu propietari com habitatge habitual, per la qual cosa els imputa un delicte d'aplanament de casa.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, el succés va tenir lloc dilluns a les 11.40 hores, quan el propietari de l'autocaravana es va trobar els tres joves a dins, dos al llit i un altre a terra.

La víctima els va demanar que marxessin i davant la seva negativa, va trucar a la policia. Quan es va personar la patrulla, va explicar als agents que l'autocaravana és el seu habitatge habitual, que el fa servir tant com a transport com a domicili, i que al seu interior tenia efectes i estris personals de tota mena. També va relatar que se n'havia anat deixant l'autocaravana totalment tancada.

Després de diverses gestions, els agents van procedir a detenir els tres homes.

A l'interior de l'autocaravana es van trobar altres efectes que no pertanyien al propietari, com una guitarra, un baix, un micròfon i altres objectes. La policia va comprovar que es tractava d?objectes que havien estat robats de l?interior d?un vehicle al passeig Marítim de Palma, dilluns a la matinada, després de fracturar una de les finestretes de l?automòbil.

Els policies han aconseguit localitzar el propietari dels equips. Per tot això, s'imputa als detinguts un delicte de robatori amb força en vehicle a més del de violació de domicili.

Notícies més vistes Avui