• dijous 2 de febrer del 2023

Detinguts sis homes en un dispositiu policial contra quatre punts de venda de drogues al Camp Redó

img

PALMA, 4 Set.

Policia Nacional, en col·laboració amb Policia Local, ha detingut sis homes, com a presumptes autors d?un delicte de tràfic de droga i pertinença a grup criminal, en el marc d?un operatiu contra el tràfic de drogues al barri de Camp Redó, a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, el Grup II Udyco-Estupefaents ha liderat una nova operació contra la venda de marihuana, haixix i cocaïna, en quatre immobles, en què s'han detingut sis homes, com a presumptes responsables d'un delicte de tràfic de droga i pertinença a grup criminal.

L'operació 'Vulcà III' a la fase II realitzada el febrer d'aquest any va confirmar l'existència d'un grup de persones que de forma ininterrompuda comercialitzava amb diverses substàncies estupefaents al barri palmesà de Camp Redó. Tot i això, la intervenció policial no va posar punt final a les activitats il·legals relacionades amb les drogues, ja que, poques setmanes després, les informacions sobre la reactivació de diversos dels punts desmantellats tornaven a provocar el trànsit de persones amb clars trets de compradors.

De la mateixa manera es va constatar l'augment de consum de substàncies estupefaents i els problemes derivats del mateix, com a augment de la sensació d'inseguretat.

Els agents van retornar llavors al barri i van aconseguir identificar quatre immobles com els generadors de la presència de drogues al barri.

En concret, tres actuarien com a punts de drogues especialitzats. Un d'ells a marihuana, el segon a haixix encara que supliria l'absència de marihuana del primer en moments puntuals i el tercer dedicat a la cocaïna.

També es va poder constatar com els compradors es comptaven per desenes cada dia, consumint alguns d'ells les substàncies a les proximitats del barri.

Constatada la informació, la investigació va ser comunicada a l'Autoritat Judicial competent qui va autoritzar les pertinents entrades i registres als quatre immobles. La comitiva judicial i policial, composta per gairebé mig centenar d'agents, va irrompre al barri dijous passat a la tarda. Al lloc els agents van procedir a la detenció de sis homes de diferents edats --cinc persones espanyoles i una d'origen alemany--.

Així mateix, es van ratificar els indicis apuntats, intervenint diferents substàncies estupefaents, tals com a marihuana, haixix i cocaïna. A més, es van intervenir diners en metàl·lic i elements necessaris per a la dosificació de les drogues.

Finalment, cal destacar que en un dels domicilis els policies van trobar diversos elements de dubtosa procedència que van ser traslladats al grup de Robos , que es farà càrrec de la investigació, no descartant futures detencions.

Notícies més vistes Avui