Detinguts tres homes a Ciutadella per 14 robatoris i l'ocupació il·legal d'una llar.

Detinguts tres homes a Ciutadella per 14 robatoris i l'ocupació il·legal d'una llar.

MENORCA, 22 de gener.

La Policia Nacional i la Policia Local de Ciutadella han detingut a tres homes de nacionalitat espanyola per, presumptament, estar implicats en 14 robatoris amb força, un delicte de furto i un altre de usurpació d'un bé immoble.

En concret, els agents de la Policia Local van detenir la setmana passada els tres homes per un robatori amb força que, suposadament, havien comès escassos minuts abans en una vila de la urbanització Son Blanc i en què havien estat sorpresos amb el botí sostret, que consistia en diners en efectiu, dispositius electrònics i joies.

En un comunicat, la Policia Nacional ha explicat que un cop realitzades les detencions i després de les primeres gestions, es van fer càrrec de la investigació.

Un dels tres detinguts era un home de 35 anys, que ja havia estat detingut anteriorment en 50 ocasions per fets similars i que ara ha estat novament imputat per diversos robatoris amb força que han tingut lloc les últimes setmanes a la zona de Cala en Blanes, així com usurpació de domicilis.

Els altres dos homes són un espanyol de 41 anys, també amb prop de 20 detencions per diversos fets --encara que la majoria per robatoris amb força-- i de 34 anys, amb més de 20 detencions anteriors.

El jove de 35 anys d'edat era qui exercia les tasques de capdavanter i organitzava els robatoris amb força per la seva àmplia experiència delictiva i coneixement de la localitat. En el seu cas, s'ha decretat el seu ingrés a presó.

Als detinguts se'ls imputen 12 robatoris amb força, des d'octubre fins a gener d'aquest any, dos robatoris amb força en grau de temptativa, un delicte de furto consumat i una usurpació de béns immobles.

La investigació continua oberta perquè es baralla la possibilitat que hi hagi una altra persona implicada que va ajudar en moments puntuals al trasllat i amagament dels béns sostrets en els robatoris.

Tags

Categoría

Illes Balears