• dilluns 5 de juny del 2023

Detinguts tres homes per apunyalar un altre amb qui havien tingut un altercat dies abans a Palma

img

PALMA, 10 Ago.

La Policia Nacional a Palma ha detingut tres homes d'origen algerià de 21, 24 i 34 anys com a presumptes autors d'una temptativa d'homicidi per atacar amb ganivets un altre home, amb qui havien tingut un altercat dies abans, i provocar diverses lesions i talls al cap i la mà.

fets es van produir el 25 de juliol passat al bari de Son Gotleu, cap a les 19.15 hores, quan la víctima caminava pel carrer i es va trobar amb els presumptes agressors.

Segons ha detallat la policia en nota de premsa, els tres detinguts van treure diversos ganivets que portaven amagats sota la samarreta i van escometre contra el jove. La víctima, davant la situació, va sortir corrent, sent perseguida pels barons, que el van arribar a les proximitats d'un bar.

Els atacants, utilitzant els ganivets, van agredir el jove, provocant diverses lesions al cap . Posteriorment, el perjudicat va aconseguir refugiar-se a l'interior del bar, i el propietari va poder tancar la porta metàl·lica i deixant els atacants al carrer.

Al lloc es van desplaçar diverses dotacions policials i una ambulància que va traslladar al ferit a un centre hospitalari perquè fos assistit.

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, aconseguint finalment identificar els tres suposats agressors, que tenien antecedents policials i es trobaven en parador desconegut.

La recerca dels suposats autors es va estendre a altres unitats policials. Una patrulla del GOR de la Policia Nacional va dur a terme una intervenció a Platja de Palma a les 22.00 hores del 6 d'agost, on es van detenir tres persones per robar un turista quan s'estava banyant a la platja.

< Els policies van comprovar que un era la persona buscada pel grup d'Homicidis, procedint a la seva detenció. En aquell moment, diverses persones es van queixar de l'arrest, i va ser especialment agressiu un home que es va dirigir al vehicle policial, i es van adonar els agents que era el tercer home que havia participat en l'agressió.

Els tres detinguts han passat a disposició judicial.

Notícies més vistes Avui