• dijous 2 de febrer del 2023

Detinguts tres homes per furts de telèfons mòbils a la platja de Magaluf

img

PALMA, 4 Set.

La Policia Nacional ha detingut tres homes, com els presumptes autors de furts de telèfons mòbils a la platja de Magaluf, en dues intervencions diferents, dutes a terme a l'estació Intermodal, de Palma, i que no tenen relació entre aquestes.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials han detingut tres homes, un d'origen marroquí de 24 anys i dos més d'origen algerià de 20 i 24 anys, com els presumptes autors de furts en dues intervencions diferents, realitzades a l'estació Intermodal i que no tenen relació entre les mateixes, si bé en totes dues portaven telèfons mòbils que havien sostret a la platja de Magaluf. on un vigilant havia desafiat niu a un home que moments abans havia intentat tocar els pits a una dona.

Una patrulla policial es va personar al lloc i es va entrevistar amb el vigilant de seguretat que va indicar als agents que moments abans havia estat requerit per un ciutadà que li va informar que un home havia intentat sostreure un patinet elèctric en una zona d'autobusos del TIB, motiu pel qual es va desplaçar al lloc i va observar un home que estava intentant tocar els pits a una dona que estava estirada en un banc esperant l'autobús.

L'home, en adonar-se de la presència del vigilant, va emprendre la fugida, si bé va poder ser interceptat, mantenint tots dos un forcejament. Els agents van identificar l'home, que portava a sobre quatre telèfons mòbils d'alta gamma, dels quals no donava raó sobre la seva procedència.

Un cop fetes les gestions, els agents van poder comprovar com els telèfons mòbils havien estat sostret hores abans, a la nit, a la platja de Magaluf a diversos turistes.

Els policies van aconseguir localitzar els propietaris dels terminals sostrets, que es van personar a la comissaria Centre, on se'ls va fer entrega dels mateixos.

Per aquest motiu, l'home va ser detingut com a presumpte autor de furts dels terminals, fent gestions per a la localització de la víctima que suposadament havia intentat tocar, tractant-se d'una dona estrangera i que no ha pogut ser localitzada.

La segona intervenció es va produir dos dies abans, el 27 d'agost a les 13.00 hores, també a l'estació Intermodal, per part de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional, que va observar dos joves que man tenien una actitud vigilant cap a les pertinences de la resta de passatgers. Els joves, en adonar-se de la presència policial, van intentar abandonar el lloc. Tot i això, van ser interceptats pels agents.

Els dos joves portaven cinc telèfons mòbils d'alta gamma i uns cascos sense fil, que no tenien la targeta SIM, apareixien en diferents idiomes estrangers i no es podien desbloquejar, per cosa que els agents van presumir que podien ser d'origen il·lícit. De fet, un dels telèfons figurava sostret la matinada del 27 d'agost a la platja de Magaluf una turista.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció dels dos joves com a presumptes autors de un delicte de furt, realitzant gestions per a la localització dels propietaris dels telèfons intervinguts.

Notícies més vistes Avui