• divendres 31 de març del 2023

Detinguts tres homes per intentar robar les monedes a un home que vivia de la beneficència a Palma

img

PALMA, 6 Set.

Policia Nacional ha detingut tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb violència, per la sostracció de monedes a un home que vivia de la beneficència, a Palma.

Segons ha informat la policia aquest dimarts en una nota de premsa, agents policials van detenir divendres passat tres barons d'origen algerià de 18, 23 i 29 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb violència.

Els fets van passar prop de les 19.00 hores, a la barriada de Cas Capiscol, a Palma, moment en què la víctima estava comptant les monedes recollides per beneficència i les va introduir a la seva motxilla, sent sorprès per tres homes, els quals li van demanar la bossa de diners, i en no donar-se-la, van intentar arrabassar-la per força, arribant a tirar-lo a terra per colpejar-lo. p>

Els agents de la Policia Nacional es van personar al lug ar dels fets, trobant-se la víctima sagnant per la cara i presentant ferides també a les extremitats, sent diversos testimonis els que van indicar que els presumptes autors havien estat retinguts pels vigilants de seguretat de l'establiment.

La víctima, en ser copejada pels homes, va demanar auxili, acostant-se diversos transeünts al lloc i fugint els agressors, oblidant dues motxilles al costat de la víctima. A conseqüència de l'agressió, la víctima va haver de ser traslladada al centre mèdic per ser atesa per les lesions sofertes.

Quan els agents al costat de la víctima i els testimonis, es va acostar un dels vigilants, indicant als policies on es trobaven els presumptes autors, procedint a identificar-los ia entrevistar-se amb ells, indicant i lliurant dos d'ells un document segellat per la Policia Nacional, exposant el tercer que en tenia un igual a la motxilla que havia deixat oblidada al costat de la víctima, comprovant els agents tal extrem.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de
els tres homes, com a presumptes autors d'un robatori amb violència.

Notícies més vistes Avui