• divendres 30 de setembre del 2022

Detinguts tres homes per robar a les perfumeries dels aeroports de Palma i de Menorca

img

PALMA, 6 Jul.

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes com a presumptes autors de dos robatoris a les perfumeries de els aeroports de Palma i de Menorca.

Segons ha informat en una nota de premsa l'Institut Armat, dijous a la tarda la Guàrdia Civil de l'aeroport de Menorca va ser alertada sobre tres persones que suposadament havien robat una elevada quantitat de perfums en una botiga de l'aeroport i que marxaven en un avió amb destinació França.

No obstant, els sospitosos es van desfer dels perfums i van abandonar la terminal de l'aeroport, encara que els agents van poder localitzar aquests productes , valorats en 8.000 euros, i posteriorment van esbrinar que els tres homes -dos de nacionalitat algeriana i un de nacionalitat francesa- havien pres un vaixell cap a Mallorca.

Així, davant la possibilitat que poguessin intentar un nou viatge cap a França, la Guàrdia Civil va establir un dispositiu a l'aeroport de Palma que va permetre localitzar els sospitosos el matí de l'1 de juliol quan estaven embarcats en un avió amb destinació a Marsella. A més, al seu equipatge van trobar perfums valorats en 5.000 euros, pertanyents a una altra botiga de l'aeroport de Palma.