• dijous 30 de març del 2023

Detinguts tres menors per fins a 11 robatoris amb força en locals i tres sostraccions de vehicles a Palma

img

No es descarten més arrestos

PALMA, 7 Ago.

La Policia Nacional ha desarticulat una banda juvenil a Palma dedicada al robatori amb força a establiments, arribant a cometre fins a 11, a més de tres sostraccions de vehicles per poder desplaçar-se. En total, tres menors d'edat han estat detinguts.

El grup de Robatoris de la Policia es va fer càrrec de la investigació per diverses sostraccions en locals ubicats a les zones de Can Pastilla, El Molinar i Coll d 'a Rabassa, segons han detallat en nota de premsa.

Els robatoris es perpetraven entre les 04.00 i les 05.00 hores, emprant sempre el mateix 'modus operandi'. Així, per accedir a l'interior dels locals, trencaven el vidre de la porta d'accés llançant objectes contundents, com pedres o llambordes, o copejant-lo fortament amb puntades de peu. Els detinguts s'emportaven diners en efectiu i objectes electrònics.

Arran de la investigació, els agents van descobrir que era un grup de menors el que estava darrere dels robatoris, cometent un total d'11 des del mes de abril.

A més, als investigadors els va cridar l'atenció que els lladres es desplacessin als locals en cotxes, comprovant que van arribar a robar fins a tres per poder traslladar-se i aconseguir una fugida ràpida. Els tres vehicles sostrets són antics i hi accedien mitjançant forçament i fent un pont als cables del sistema d'arrencada.

Dimarts passat, els policies van procedir a la detenció dels tres menors, encara que la investigació continua oberta i no es descarten més arrestos.

Notícies més vistes Avui