• dijous 30 de març del 2023

Detinguts un menor per violar una noia en una festa a Palma i una altra per difondre'l en directe a xarxes

img


PALMA, 28 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un menor de edat per agredir sexualment una noia --també menor de 18 anys-- durant la celebració d'una festa a Palma, i una altra menor per difondre la violació en xarxes socials a través d'un directe.

Segons ha informat la Policia en nota de premsa, la investigació es va iniciar arran de la denúncia interposada per la mare de la víctima, que va explicar que la seva filla havia estat agredida sexualment i que va ser gravada en aquell moment amb un mòbil per una altra noia, que ho va va difondre a més en viu.

Els fets van passar la matinada del 16 d'octubre en un habitatge particular de Palma, on se celebrava una festa a la qual van acudir diversos menors. Un d'ells va acabar agredint sexualment la noia aprofitant que aquesta estava èbria, gairebé inconscient. en directe pel compte del jove. A més, el vídeo es va anar passant a terceres persones.

Agents de la UFAM es van fer càrrec de la investigació, prenent declaracions i obtenint indicis que incriminaven els dos menors, el noi que suposadament va agredir la noia i la noia que va gravar el moment i el va difondre.

Tots dos han estat arrestats com a presumptes autors d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i, a més, el menor s'enfronta a un delicte d'agressió sexual.
/>

Notícies més vistes Avui