• dimecres 7 de desembre del 2022

Deu detinguts, un a Eivissa, per prostituir transsexuals en clubs de contactes i obligar-los a prendre drogues

img

IBIZA, 17 Jun.

Agents de la Policia Nacional han desarticulat una organització criminal dedicada, presumptament, a explotar sexualment transsexuals a Madrid i València. En total, hi ha 10 detinguts, un d'ells a Eivissa.

Tres implicats més han estat detinguts a Madrid, tres a València, dos a Marbella i una altra persona també ha estat detinguda a Saragossa.

Segons ha informat la policia en un comunicat, l'entramat criminal prostituïa les seves víctimes en clubs de contactes on les obligaven a estar disponibles les 24 hores del dia ia consumir substàncies estupefaents.

L'operació policial, amb què es dóna per desmantellada l'organització al complet, ha permès l'alliberament de dues víctimes, així com la confiscació de 18.715 euros, 6.605 dòlars, rellotges d'alta gamma i diverses quantitats de droga i potenciadors sexuals durant els registres duts a terme Madrid i València.

La investigació policial es va iniciar l'agost de l'any passat amb una denúncia que posava els agents sobre la pista d'una organització criminal que es dedicava a l'explotació sexual.

Les indagacions realitzades permet van confirmar l'existència de la xarxa criminal, assentada principalment a les ciutats de Madrid i València i amb ramificacions a altres localitats del territori nacional.

L'entramat contactava amb les víctimes, totes d'origen sud-americà i que es trobaven a Espanya exercint la prostitució, per oferir-los una millora en les condicions de treball.

Quan acceptaven i començaven a treballar en algun dels clubs de l'organització, se'ls informava de les veritables condicions, que incloïen la disponibilitat 24 hores al dia i el consum obligatori de drogues.

L'organització desarticulada, formada per ciutadans de diverses nacionalitats, estava perfectament jerarquitzada i comptava amb un repartiment de papers ben definit.

< p> Un cop tenien les víctimes sota la seva influència, exercien un ferri control sobre elles, sotmetent-les a un estricte sistema de multes econòmiques que en múltiples ocasions suposava realitzar servei us sexuals sense percebre cap quantitat.

L'operació policial ha conclòs amb l'entrada i registre de tres domicilis a València i dos a Madrid, en què s'han trobat 18.715 euros, 6.605 dòlars, rellotges d'alta gamma , cocaïna, haixix, èxtasi líquid i popper, potenciadors sexuals i anabolitzants, així com material informàtic i documentació rellevant per a l'esclariment dels fets.

Notícies més vistes Avui