• dissabte 28 de gener del 2023

Deu locals de Calvià s'enfronten a multes de fins a 600.000 euros per ofertes d'alcohol i cosificar la dona

img

PALMA, 26 Oct.

Un total de deu locals de Calvià s'enfronten a multes que poden oscil·lar entre els 60.000 i 600.000 euros per infraccions molt greus com, per exemple, vendre alcohol fora de l'horari o cofisificació de la dona.

Així ho ha indicat l'alcalde del Calvià, Alfonso Rodríguez, després de la reunió per fer balanç de la temporada turística sobre la base de la Llei contra el Turisme d'Excessos.

A la reunió han estat presents la delegada del Govern a Balears, Aina Calvo, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la directora general de Turisme del Govern, Ana Morillo, i el comandant de la Guàrdia Civil de les Balears, Enrique Gómez.

En total, són 30 els expedients sancionadors tramitats per l'Ajuntament de Calvià. Algunes de les infraccions greus han desembocat al tancament dels locals. Rodríguez ha destacat que "per primera vegada" ha tingut lloc l'aplicació "efectiva" del decret contra el turisme d'excessos.

"Traslladem una imatge de seguretat conjunta al mercat emissor, operadors turístics i empresaris que ens permet encarar amb optimisme per aconseguir una zona d'oci segura”, ha subratllat l'edil, que ha destacat que Calvià ha tingut una temporada turística amb una ocupació més gran fins i tot a la del 2019, any anterior a la pandèmia. p> XOX

Notícies més vistes Avui