Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dimiteix el president d'Afedeco, Antoni Gayà.

Dimiteix el president d'Afedeco, Antoni Gayà.

PALMA, 30 d'Abril.

El president d'Afedeco, Antoni Gayà, ha presentat la seva dimissió després de més de cinc anys al capdavant de la patronal majoritària de comerç de les Illes Balears.

Segons han informat aquest dimarts en un comunicat, la Junta Directiva ha acceptat la seva renúncia i ha decidit constituir una comissió gestora per dirigir l'organització durant el període de transició.

La dimissió de Gayà ha estat rebuda "amb gratitud per part de la Junta Directiva i de tots els membres de l'organització".

També s'ha destacat el "paper fonamental" de Gayà en el teixit empresarial de les Illes Balears durant el seu mandat, "concretament des del sector comercial, demostrant el seu compromís amb la institució que ha estat representant fins que s'ha fet oficial la seva renúncia per qüestions professionals".

La comissió gestora, composta per membres designats per la Junta Directiva, ha volgut garantir la continuïtat de totes les accions que s'estaven duent a terme fins al moment i ha afirmat que treballarà diligentment per assegurar una transició "sense contratemps" i per preparar l'elecció d'un nou president.

Durant el període de transició, i fins al nomenament del nou president, assumirà les responsabilitats de portaveu el secretari de l'entitat, Antonio Vilella.

"La Junta Directiva desitja expressar el seu més sincer agraïment a Antoni Gayà per la seva dedicació i lideratge durant el seu mandat com a president", han conclòs en el comunicat.