Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dimiteix el regidor de Son Servera detingut per presumptes maltractaments als seus fills.

Dimiteix el regidor de Son Servera detingut per presumptes maltractaments als seus fills.

PALMA, 29 Març.

El regidor de Unides Podem a Son Servera detingut el passat dimecres per presumptes maltractaments als seus fills ha presentat la seva dimissió.

Segons han informat fonts del seu partit, el regidor va formalitzar l'escrit a través del registre electrònic la nit d'aquest dijous, accedint des del primer moment a posar l'acta a disposició del partit.

En l'escrit, l'edil exposa que en transcendir la notícia de la seva detenció ha pres aquesta decisió "per protegir la intimitat i el benestar" dels seus fills. "Ho faig de manera voluntària per no tacar la imatge del partit i de forma coherent amb els meus propis ideals", afegeix també.

L'arrest es va produir arran d'una investigació que va començar a principis de març després de la declaració de l'àvia dels nens. Segons fonts properes a la investigació, després de la compareixença de l'àvia en dependències policials, es va prendre declaració als nens i es va sol·licitar informació al col·legi al qual assisteixen tots dos, de 15 i 13 anys.

A partir d'una nova declaració de la dona, es van trobar prou indicis perquè els agents consideressin que s'estava produint un cas de maltractament en l'àmbit del llar. La informació es va traslladar a la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas fins a la detenció de l'home aquest dimecres.