Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dimitix el president d'Obra Cultural Balear, Joan Miralles.

Dimitix el president d'Obra Cultural Balear, Joan Miralles.

La vicepresidenta primera, Lena Serra, exercirà les funcions fins que s'obri un nou període electoral

PALMA, 22 de gener

El president d'Obra Cultural Balear (OCB), Joan Miralles, ha anunciat que abandona el càrrec per motius personals. Segons els estatuts de l'entitat, la vicepresidenta primera, Lena Serra, serà qui exerceixi les funcions de forma interina mentre s'obri un nou període electoral.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat aquest dilluns, el període culminarà amb l'elecció d'una nova presidència i la renovació de la junta directiva. Per això, l'OCB celebrarà una assemblea general extraordinària de caràcter electoral el proper 21 de febrer.

L'objectiu dels actuals membres de la junta, que continuaran en funcions fins a la proclamació de candidats que surtin elegits en el procés electoral, és, segons han destacat, donar continuïtat al projecte, aprofitar les eleccions per reforçar l'entitat amb noves incorporacions, mantenir el compromís iniciat el 2022 i seguir amb una OCB preparada per afrontar els reptes actuals.

La junta directiva de l'entitat, reunió de forma extraordinària, ha aprovat, a més de la data de celebració de l'assemblea general extraordinària, un nou reglament electoral i el nomenament de Miquel Àngel Grimalt Vert com a síndic electoral.