Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dir que estàs nerviós és un truc comunicatiu per al lector: "Vaig girar l'esquena i em va clavar les tisores" - Judici per un intent d'assassinat a un metge a Palma.

Dir que estàs nerviós és un truc comunicatiu per al lector:

L'acusado ha donat explicacions confuses assegurant que va ser el metge qui l'hauria agredit a ell, però els testimonis ho desmenteixen

PALMA, 3 Abr.

La Audiència Provincial de les Illes Balears ha jutjat aquest dimecres un home acusat d'un intent d'assassinat al metge de la seva mútua a Palma, fets pels quals la Fiscalia i l'acusació particular demanen una condemna de vuit anys i mig de presó.

"Li vaig donar l'esquena i ell va saltar sobre mi clavant-me les tisores", ha declarat la víctima, recordant com el pacient el va agredir utilitzant unes tisores per tallar fèrules que estaven a la sala de curas on va ocórrer l'agressió.

Els fets es remunten a febrer de 2023, en un centre mèdic d'una mútua de Palma a la qual acudia l'acusado després d'haver patit un accident laboral.

L'acusado, entre explicacions confuses, ha negat haver agredit el metge assegurant que va ser el facultatiu qui l'hauria atacat a ell. Els testimonis, altres treballadors del centre, han desmentit aquesta versió ja que quan van entrar a sentir els crits d'auxili del metge van trobar al pacient amb les tisores a la mà enfrontant-se amb la víctima.

Les acusacions també demanen una ordre d'allunyament durant 15 anys respecte de la víctima i el centre mèdic. També demanen el pagament de 250 euros per les lesions causades i de 8.000 euros pels danys morals soferts.

Igualment, el fiscal planteja substituir part de la condemna de presó per l'expulsió del territori nacional durant deu anys.