Disminueix l'ocupació d'habitatges turístics costaners per a l'agost a Mallorca i Menorca malgrat superar el 95%.

Disminueix l'ocupació d'habitatges turístics costaners per a l'agost a Mallorca i Menorca malgrat superar el 95%.

Mallorca, Menorca i Màlaga són els destins amb major nivell de reserves

MADRID/PALMA, 31 Jul.

El nivell d'ocupació dels habitatges turístics de la costa de Mallorca i Menorca ha baixat per al mes d'agost d'aquest any respecte del mateix mes de 2022, tot i que a les dues illes es registra una ocupació superior al 95%.

Aquests són alguns dels dades oferts per Rentalia, la plataforma vacacional d'idealista, en el qual s'han analitzat els calendaris de disponibilitat dels habitatges turístics a menys de 15 quilòmetres d'una platja espanyola.

En el cas de Mallorca, el descens és de mig punt percentual i de la plena ocupació dels habitatges a l'agost de 2022 es descendeix al 99,5%, mentre que a Menorca la xifra baixa del 99,3% al 97,3%. D'aquesta manera, les dues illes balears se situen al primer i segon lloc del nivell d'ocupació.

Per tant, tots dos dades superen la mitjana de l'ocupació dels habitatges turístics a la costa espanyola per al mes d'agost, que s'ha situat en el 84,3%, el que suposa un descens respecte a l'any passat, quan va arribar al 90,9%.

A Mallorca i Menorca els segueixen els habitatges de la costa de la província de Màlaga amb el 91% de l'ocupació, la costa de Lanzarote amb el 90,8% i la costa d'Astúries amb el 90%.

Tags

Categoría

Illes Balears