• dimarts 6 de juny del 2023

Diversos detinguts en l'operació antidroga a Palma i Llucmajor

img

PALMA, 15 Jul.

Diverses persones ja han estat detingudes en l'operació que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil es troben desenvolupant conjuntament contra el trànsit de drogues a Son Banya, així com en altres zones de Palma i Llucmajor.

En aquests moments hi hauria almenys sis detencions confirmades. Si bé, la xifra podria ser més gran ja que l'operatiu continua en aquests moments, i també s'han confiscat diverses quantitats de marihuana i cocaïna.

A l'operació antidroga hi participen al voltant de 200 agents dels dos cossos. En concret, hi ha agents de la Policia Judicial, de les Unitats de Droga i Crim Organitzat (Udyco), de les Unitats de Prevenció i Reacció (UPR), dels Grups Operatius de Resposta (GOR), de la Policia Científica, així com aeris i Unitats dIntervenció Policial (UIP). A més, per part de la Guàrdia Civil, hi participen agents de Policia Judicial, de Trànsit, del servei cinològic i de les Unitats de Seguretat Ciutadana (Useci).

La causa està declarada secreta i està dirigida pel grup de Crim Organitzat de la Policia Nacional i l'equip de Policia Judicial d'Algaida de la Guàrdia Civil.

Notícies més vistes Avui