Diversos punts de Mallorca arriben aquests dimecres als 23ºC de temperatura màxima.

Diversos punts de Mallorca arriben aquests dimecres als 23ºC de temperatura màxima.

PALMA, 3 de gener.

Mallorca ha assolit aquest dimecres els 23ºC de màxima en diversos punts de l'illa, segons informació publicada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en la xarxa social X.

En concret, a Port de Pollença, Muro, Pollença, Sa Pobla, Artà i Capdepera els termòmetres han assolit els 23ºC de temperatura màxima. Per sota, amb 22ºC, s'han trobat les estacions de Son Servera, Palma Universitat, Colònia de Sant Pere i el Port de Palma.

Les segueixen, amb 21ºC de temperatura màxima aquest dimecres, Binissalem, Santa Maria i Petra; amb 20ºC, Sineu, Manacor, Portocolom i l'aeroport de Palma; amb 19ºC Lluc, Campos, Port de Sóller, Santanyí, Calvià, Porreres, Andratx i Banyalbufar; amb 18ºC Llucmajor, Campos (Salines) i Cabrera; amb 15ºC l'estació d'Alfàbia i amb 13ºC Escorca Son Torrella.

En el cas de Menorca, La Mola i Es Mercadal han arribat a màximes de 21ºC, seguides pels 20ºC de Cala Galdana i Cuitadella i els 18ºC de l'aeroport de Menorca.

De la seva banda, els termòmetres de les Pitiüses han assolit aquest dimecres temperatures màximes de 22ºC a Sant Joan, Eivissa i Sant Antoni, i de 19ºC a Formentera i a l'aeroport d'Eivissa.

.

Tags

Categoría

Illes Balears