Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dona detinguda a Palma per posar un GPS al cotxe de la seva ex parella. Dona detinguda a Palma per posar un GPS al cotxe de la seva exparella.

Dona detinguda a Palma per posar un GPS al cotxe de la seva ex parella.

Dona detinguda a Palma per posar un GPS al cotxe de la seva exparella.

PALMA, 22 d'Abril.

La Policia Nacional ha detingut a Palma a una dona per un presumpte delicte contra la intimitat en l'àmbit de la violència domèstica, després de col·locar una balisa amb un GPS al cotxe de la seva exparella.

En nota de premsa, el cos ha comunicat que els fets van tenir lloc el passat dia 17 quan la víctima va interposar una denúncia contra la seva exparella, d'origen alemany i de 35 anys d'edat.

Segons la Policia, els implicats havien comprat diverses balises de seguiment en el període en què eren parella amb la intenció de col·locar-les a les maletes que portaven de viatge. Així, l'home es va adonar de la presència de l'objecte actiu als baixos del cotxe perquè el seu telèfon mòbil es va sincronitzar amb ell.

A més, a l'hora de posar la denúncia, l'individu va rebre una trucada per part de la parella actual de la seva exdona demanant-li que no la denunciés però, davant la seva negativa, el va amenaçar.

Segons trasllada la Policia Nacional, l'afectat va manifestar que no havia explicat a ningú que havia trobat la balisa, per tant, va deduir que els presumptes agressors havien comprovat la seva localització a partir d'aquest objecte. Davant aquesta situació, els agents van procedir a la detenció de la dona.