Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dos anys i mig de presó per realitzar tocaments íntims a la neboda de la seva parella davant de la seva pròpia filla.

Dos anys i mig de presó per realitzar tocaments íntims a la neboda de la seva parella davant de la seva pròpia filla.

Se li priva temporalment de la patria potestat de la seva filla, que estava present a l'habitació quan van succeir els fets.

PALMA, 23 Gen.

Un home ha confessat aquest dimarts, davant d'un Tribunal de l'Audiència Provincial, haver realitzat tocaments íntims a la neboda de la seva parella, menor d'edat, fets pels quals ha assumit una condemna de dos anys i mig de presó.

La defensa del processat i la Fiscalia han arribat a un acord pel qual l'home ha reconegut els fets i l'acusació ha rebaixat la seva petició inicial, que era de gairebé cinc anys. A més, la indemnització que haurà de pagar a la víctima s'estableix en 4.000 euros.

Els fets van tenir lloc al gener de 2022, quan la víctima es trobava de visita al seu domicili, a Palma. L'home ha admès que quan la nena, de set anys, estava al llit veient dibuixos animats, li va ficar la mà per sota la roba interior i la va tocar superficialment als genitals. Després li va preguntar si li feia picor.

A més de la pena de presó, a l'home se li privarà durant dos anys i mig de la patria potestat de la seva filla, que estava present a l'habitació quan l'acusat va cometre els abusos contra l'altra menor.

També se li imposa una mesura de llibertat vigilada, una inhabilitació per exercir activitats que comportin contacte amb menors durant cinc anys, i una ordre d'allunyament.

La Fiscalia també havia plantejat l'expulsió de l'acusat del territori nacional, sol·licitud que ha quedat pendent de resolució. L'home ha argumentat que vol quedar-se a Espanya per treballar i que té família a Mallorca.