Dos avions tenen una "fregada" a l'aeroport de Palma que no afecta l'operativa.

Dos avions tenen una

PALMA, 19 de setembre.

Dos avions, un de la companyia Air Europa i un altre de Condor, han patit aquest dimarts un "roçament" a l'aeroport de Palma, tot i que no hi ha hagut cap ferit i no s'ha produït cap tipus d'afectació a l'operativa de Son Sant Joan.

Així ho han informat fonts d'Air Europa i Aena a Europa Press, que han explicat que el "roçament" es va produir quan l'avió d'Air Europa, que havia fet la ruta Barcelona-Palma, estava arribant a la terminal i va fregar amb la part posterior de l'avió de Condor, que, al·legantment, estava aturat.

A continuació, l'avió d'Air Europa va continuar fins a arribar a la terminal i els passatgers van poder desembarcar amb total normalitat. No obstant això, segons han precisat fonts de la companyia, l'avió necessitarà "una mica de remodelació" ja que s'ha vist afectat, tot i que no del tot trencat, el winglet esquerre.

Fonts d'Aena han explicat que l'incident serà analitzat per l'organisme corresponent, en aquest cas la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil (CIAIAC).

Tags

Categoría

Illes Balears