• dimarts 21 de març del 2023

Dos detinguts en intentar robar un treballador d'una galera i agredir-ne un altre que va intentar ajudar-lo a Palma

img

PALMA, 9 Jul.

La Policia Nacional ha detingut dos homes per suposadament haver intentat robar un un treballador d'una galera i agredir-ne un altre que va intentar auxiliar la víctima.

Segons ha informat la Policia Nacional en nota de premsa, agents policials van detenir dimecres passat dues persones, un home d'origen equatorià de 29 anys, i un altre jove d'origen veneçolà de 18 anys, com a presumptes autors d'un delicte de lesions i robatori amb violència, a dos treballadors de galera.

Els fets van passar dimecres passat a les 14.45 hores , a la barriada de Sant Nicolau, a Palma, quan dues persones van anar a demanar informació per muntar en galera.

El treballador els va indicar el preu, però els presumptes autors s'hi van mostrar disconformes. En aquell moment la víctima es va capgirar, acte que va aprofitar un dels homes per llançar-se sobre la víctima agafant-lo pel coll realitzant la coneguda tècnica del mataleó amb la intenció de treure-li la bandolera que portava agafada al cos. /p>

A partir d'aquell moment va començar una baralla entre la víctima i els seus agressors, a la qual es van sumar altres conductors de galera que van acudir al seu auxili, produint-se una baralla entre tots, patint un altre dels treballadors un cop de puny a la cara que li va causar lesions i la pèrdua d'almenys una peça dentària.

Al lloc van acudir diverses patrulles de Policia Nacional i de Policia Local que es van fer càrrec de la intervenció, sent requerits per un tercer conductor de galera que els va indicar que quan va ser ajudar el seu company els presumptes autors li van intentar treure la seva bandolera que portava penjada, presentant aquest la samarreta trencada.

Els policies, després de demanar totes les dades de l'agressió, va detenir n als dos presumptes autors per un delicte de lesions i robatori amb violència.

Cal afegir, que la versió dels denunciats en el moment de la detenció, era fer-li una broma pujant a l'esquena del cotxer per així gravar les imatges i pujar-les a internet.

Notícies més vistes Avui