• dimarts 6 de juny del 2023

Dos detinguts i nombroses substàncies incautades a l'operatiu antidroga de Formentera

img

FORMENTERA, 5 Ago.

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Formentera, ha dut a terme a l'Illa una operació contra el tràfic de drogues i ha detingut dues persones, a més de confiscar nombroses substàncies.

Segons ha informat aquest divendres l'Institut Armat, la investigació es va iniciar després de tenir coneixement sobre un possible punt de venda de drogues a la localitat des Pujols.

Durant la investigació es va poder comprovar com nombroses persones acudien a un domicili d'aquesta localitat per a l'adquisició de cocaïna, haixix, drogues sintètiques i amfetamines.

, les vigilàncies i gestions dutes a terme, van permetre relacionar l'activitat de tràfic de drogues d'aquest pis amb un segon pis ubicat a la localitat de Sant Francesc, on suposadament s'exercia la prostitució alhora que s'oferia cocaïna als clients .

Aquest dijous es van dur a terme dos registres als dos domicilis i, com a resultat, es va procedir a la detenció de dues persones -un home i una dona- al punt de venda, on els agents van confiscar-se. de 180 grams de cocaïna, 240 grams de marihuana, 450 pastilles d'amfetamines i haixix, així com de 36.700 euros.

Al segon domicili es van incautar de 7.000 euros en efectiu, 18 dosis de cocaïna i una pistola taser i es van identificar tres dones residents que exercien la prostitució.

Amb aquest servei s'ha desarticulat un punt de venda de drogues molt actiu a l'illa de Formentera.

Notícies més vistes Avui