• dimarts 6 de juny del 2023

Dos detinguts per intentar introduir droga a la presó de Palma durant una trobada 'vis a vis'

img

PALMA, 21 Set.

La Policia Nacional ha detingut una parella per intentar introduir droga a la presó de Palma durant una trobada 'vis a vis'.

Segons ha informat aquest dimecres la Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears, els detinguts són una dona espanyola de 41 anys i un home de origen senegalès de 39 anys, que estava intern al centre.

L'incident va tenir lloc a mitjans del mes passat. Després de la trobada entre la parella, el centre penitenciari va informar la policia de les seves sospites sobre que un intern podria haver introduït al seu organisme algun tipus de substància estupefaent.

El pres va ser traslladat a l'Hospital Son Espases, a Palma, perquè se li practiquessin diverses proves. Durant la seva estada a l'hospital, finalment se li van intervenir un total de vuit glans d'una substància de color marró, presumiblement haixix.

Després d'una investigació, a l'agost va ser arrestada la dona que havia participat a la trobada i posteriorment el passat dia 7 de setembre es va procedir a l'excarceració i detenció de l'intern.

Notícies més vistes Avui