• dimecres 7 de desembre del 2022

Dos detinguts per robar i amenaçar amb un ganivet una dona a la platja de Can Pere Antoni

img

PALMA, 7 Set.

La Policia Nacional ha detingut dos homes per robar la bossa a una dona a la platja de Can Pere Antoni (Palma) i amenaçar-la amb un ganivet quan va intentar impedir-ho.

El succés va tenir lloc dimarts passat, cap a les 4.00 hores, segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa.

La víctima s'estava banyant a la platja al costat d'una altra persona, quan va veure un grup de tres homes rondant prop de les seves pertinences a la sorra.

La dona va sortir de l'aigua i els homes es van abalançar sobre les seves coses i van agafar la bossa. Ella va anar a impedir que se l'emportessin i un dels sospitosos va esgrimir un ganivet contra ella. Mentrestant, els altres dos intentaven treure la bossa a l'altra víctima, però no ho van aconseguir i van fugir tots tres del lloc.

Un indicatiu policial va identificar un grup d'homes que concordaven amb les característiques descrites, i la víctima en va reconèixer dos com els lladres. Es tracta de persones conegudes pels agents pel seu ampli historial delictiu.

Els policies van registrar els homes identificats i van trobar que un portava diversos dispositius electrònics. L'home va dir que se'ls havia trobat als voltants de la platja.

Els dos homes identificats, algerians de 32 i 34 anys, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

>

Notícies més vistes Avui