• dijous 30 de març del 2023

Dos detinguts per una pallissa a un noi que van amenaçar amb un ganivet i un tros de fusta per robar-lo

img

PALMA, 11 Oct.

La Policia Nacional ha detingut dos joves de 19 i 20 anys per agredir un noi que van amenaçar amb un ganivet i un tros de fusta per robar-lo, a la sortida d'una discoteca diumenge passat a Palma.

El succés va tenir lloc diumenge cap a les 07.00 hores barri de La Indioteria. Segons la policia, el noi va ser abordat pels dos joves al carrer, i es van mostrar agressius amb ell mentre li reclamaven que els donés una cigarreta.

Quan el noi es va negar, els dos joves es van tornar més agressius i li van exigir que els donés els seus diners i pertinences. Aleshores, un dels joves suposadament va treure un ganivet de grans dimensions d'una motxilla i va amenaçar amb ell la víctima, mentre l'altre agafava un tros de fusta d'un palet.

Presumptament, tot seguit van començar a agredir-lo amb cops de puny i diversos cops per tot el cos, tirant-lo a terra, on van seguir copejant-lo mentre li escorcollaven per treure-li les seves coses.

La víctima va poder desfer-se dels agressors i demanar auxili. Un amic que era dins del local va anar a ajudar-lo i va trucar als serveis d'emergències. Els agressors també van esgrimir contra ell el ganivet i el tros de fusta però posteriorment van fugir del lloc.

Diverses patrulles es van personar a la zona i van auxiliar les víctimes. Van traslladar el ferit a un centre hospitalari i van realitzar diverses batudes per localitzar els agressors, que van ser interceptats i identificats.

A la zona on van ser trobats es va trobar, sota la roda d'un vehicle, el ganivet i el tros de fusta d'un palet.

Notícies més vistes Avui