• dimecres 29 de març del 2023

Dos homes i una dona, ferits en un accident de trànsit a Campos

img

PALMA, 26 Jul.

Dos homes i una dona, tots de 66 anys, que viatjaven al mateix vehicle, han resultat ferits aquest dimarts en un accident de trànsit, que ha tingut lloc a la zona de Campos. abans del desviament des Palmer, a Campos, quan un vehicle, en què viatjaven tres ocupants --el conductor i el copilot, tots dos homes, i una passatgera a la part posterior, tots de 66 anys i que han resultat ferits-- , s'ha desviat, xocant contra un senyal de trànsit, que ha fet saltar els coixins de seguretat de la part davantera.

A l'arribada d'una ambulància avançada del SAMU 061 s'ha valorat els tres ocupants i s'han sol·licitat dues ambulàncies més, en aquest cas bàsiques, i un vehicle d'intervenció ràpida per atendre els ferits.

El conductor del vehicle ha patit una fractura de turmell i maluc sense descartar lesió pèlvica amb trauma toràcic i abdominal tancat, i ha estat traslladat com a codi politrauma a l'Hospital Universitari de Son Espases, igual que la passatgera amb fractures toràciques i d'una cama i turmell. Tots dos presenten un pronòstic moderat-greu.

El copilot del vehicle, per la seva banda, ha patit la fractura dels dos turmells i luxació de colze, motiu pel qual ha estat també traslladat fins a un centre hospitalari. En aquest cas, l'home ha estat portat a l'Hospital de Manacor amb pronòstic lleu-moderat.

XOX

Notícies més vistes Avui