Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dos persones detingudes per almenys cinc robatoris en bugaderies de Mallorca i Alacant. Dues persones detingudes per almenys cinc robatoris en bugaderies de Mallorca i Alacant.

Dos persones detingudes per almenys cinc robatoris en bugaderies de Mallorca i Alacant.

Dues persones detingudes per almenys cinc robatoris en bugaderies de Mallorca i Alacant.

PALMA, 18 Abr.

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de nacionalitat espanyola com a presumptes autors de, com a mínim, cinc robatoris amb força en bugaderies de Mallorca i Alacant.

Segons ha informat la Benemèrita aquest dijous en nota de premsa, durant una actuació rutinària en un punt de control de Calvià, agents de la Guàrdia Civil van aturar un vehicle sospitós ocupat per dues persones.

Un cop identificats, van comprovar que sobre ells pesava una reclamació judicial d'un jutjat d'Alacant per delictes de robatori amb força en establiments, pel que van procedir a la seva detenció.

En registrar el vehicle, els agents van intervenir eines i diversos objectes que podrien tenir relació amb fets delictius comesos a Mallorca, per la qual cosa van iniciar una investigació.

La Guàrdia Civil va comprovar que aquests objectes procedien del robatori en una bugaderia de la localitat de Felanitx i que els detinguts estaven especialitzats en robatoris en bugaderies d'autoservei. Detalladament, hi accedien per la nit per forçar els cascadors de les màquines de rentat i quedar-se amb la recaptació.

Els detinguts haurien comès fets similars a Benidorm, Xàbia, Altea, així com a la localitat d'Artà.

Després de registrar l'habitació d'un hotel de Llucmajor on s'allotjaven els presumptes autors, els guardies civils van intervenir 3.000 euros en efectiu i més efectes d'interès per a la investigació.

Fins al moment s'han aclarit cinc robatoris a Mallorca i Alacant, tot i que no es descarta que la xifra augmenti segons avancin les indagacions.