• dissabte 3 de juny del 2023

Dues detingudes per robar bosses 'al descuit' turistes a Palma i agredir les víctimes en ser descobertes

img

PALMA, 25 Ago.

Dues dones de 32 i 34 anys han estat detingudes per un robatori 'al descuit' a turistes a la platja de Palma, durant el qual van ser descobertes i van respondre agredint les víctimes.

Segons ha informat la Policia Local de Palma, el succés va tenir lloc el passat dilluns cap a les 19.15 hores a la platja.

Les víctimes són una parella de turistes estrangers, que es van adonar que dues dones els havien sostret dues bosses dipositades sobre les tovalloles a la platja.

< La parella va perseguir les dues dones i les van interceptar a l'alçada del carrer Tòquio. En intentar recuperar les pertinences, les dones van respondre amb violència. L'home va patir esgarrapades en diverses parts del cos i la dona va patir policontusions a la cara.

La parella va aconseguir recuperar una de les bosses, en què hi havia un telèfon valorat en 450 euros, uns 260 euros en efectiu , una cigarreta electrònica i una cartera amb documentació i targetes.

Els agents de Policia Local que es van desplaçar fins al lloc van poder detenir una de les sospitoses, una dona de 32 anys. S'havia amagat en una botiga propera.

Més tard van detenir la segona implicada, però no es va poder recuperar la borsa. La dona, que havia fugit, ja no la portava en el moment de l'arrest i es va negar a dir on era.

Segons les víctimes, la bossa contenia 700 euros en efectiu, un telèfon mòbil valorat en 300 euros, dos rellotges, unes ulleres, una cartera amb documentació i la targeta de l'habitació de l'hotel.

La policia va acompanyar la parella a un centre sanitari perquè fossin atesos.

Notícies més vistes Avui