Notícies Balears.

Notícies Balears.

Dues dones detingudes per utilitzar menors per cometre robatoris a comerços del centre de Palma. Dues dones detingudes per utilitzar menors per cometre robatoris a comerços del centre de Palma.

Dues dones detingudes per utilitzar menors per cometre robatoris a comerços del centre de Palma.

Dues dones detingudes per utilitzar menors per cometre robatoris a comerços del centre de Palma.

PALMA, 30 Març.

Agents de la Policia Local de Palma van detenir a dues dones, espanyoles de 21 i 23 anys d'edat, per suposadament utilitzar menors per cometre diversos furts.

En una nota de premsa, la Policia Local ha informat que, cap a les 18.30 hores, del passat 19 de març, al carrer de Sant Miquel, un testimoni va alertar una patrulla peatonal de la Policia Local que en un comerç proper unes dones joves amb nens estaven robant. Els agents van interceptar el grup en el moment en què sortien de l'establiment portant a les seves mans material de papereria, joguines, penjolls i bosses. Tot i que en un principi van manifestar que ho havien comprat tot, van acabar reconeixent la seva sustracció.

Al que sembla, el seu 'modus operandi' consistia a utilitzar els menors com a elements de distracció del personal dels establiments, mentre les dues adultes cometien els furts. Els agents van procedir a la detenció de totes dues dones per un presumpte delicte de furt i posteriorment les van traslladar a dependències de la Policia Local.

Un familiar no implicat en els fets es va fer càrrec de la custòdia dels menors, que tenen entre dos i nou anys d'edat.