Editorials de Balears participen en la Setmana del Llibre en Català a Barcelona i a la Plaça del Llibre de València.

Editorials de Balears participen en la Setmana del Llibre en Català a Barcelona i a la Plaça del Llibre de València.

PALMA, 16 Jun. - L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participarà un any més a La Setmana del Llibre en Català (Barcelona) i per primera vegada a la Plaça del Llibre de València, amb un estand propi i un programa d'activitats. Tot això forma part de la promoció exterior que desenvolupa el Govern.

Segons ha informat la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura en un comunicat aquest divendres, la 41a Setmana del Llibre en Català se celebrarà a Barcelona del 8 al 17 de setembre i la 11a edició de la Plaça del Llibre de València serà del 26 d'octubre al 1 de novembre.

Al mes de març, l'IEB va obrir una convocatòria dirigida a totes les editorials balears perquè també poguessin participar i per ampliar la presència balear en aquestes dues cites de la literatura catalana.

En el cas de La Setmana, assistiran Documenta Balear, Edicions Aïllades, Espelma Edicions i Lata de Sal. Pel que fa a la Plaça del Llibre, seran Dolmen Editorial, Edicions Aïllades i Lata de Sal. A més, també participaran en les dues fires l'Institut d'Estudis Ibicencs i l'Institut Menorquí d'Estudis.

Totes les editorials participants tindran la possibilitat tant de vendre llibres com d'organitzar activitats. Està previst que hi hagi taules rodones, presentacions i signatures de llibres, actuacions musicals i activitats infantils. A principis de setembre, es publicaran totes les activitats organitzades per les editorials al web de l'IEB.

Categoría

Illes Balears