Educació augmenta en 10 places el grup urgent de substitucions de docents per cobrir les baixes de curta durada.

Educació augmenta en 10 places el grup urgent de substitucions de docents per cobrir les baixes de curta durada.

Les places s'adjudicaran en el procés d'aquest dilluns i no es descarta ampliar el nombre de places en cas de ser necessari.

PALMA, 13 de gener.

La Conselleria d'Educació i Universitats ha augmentat en 10 places el grup urgent de substitucions de docents per cobrir les baixes de curta durada.

En una nota de premsa, la Conselleria ha informat que la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats adjudicarà en el procés d'aquest dilluns un total de 10 places del grup urgent de substitucions de docents per cobrir les baixes de curta durada dels mestres d'Educació Primària dels centres públics de les Illes Balears.

Des d'Educació i Universitats s'aposta per ampliar el grup urgent de substitucions, que actualment està format per 17 docents en 10 places, per donar una resposta ràpida a les necessitats dels centres educatius i cobrir les baixes de curta durada que es donen, en gran mesura, per la incidència de la grip. Així, set places es crearan a Mallorca, altres tres a Eivissa i Formentera i una a Menorca. Des de la Conselleria no es descarta ampliar aquest grup en cas de ser necessari.

El director general de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, ha explicat que, amb aquesta mesura, es vol "avançar a la possible incidència de la grip i s'ha impulsat sempre pensant en el benestar dels alumnes i la seva atenció". "Amb la creació de les 10 places de docents reforcem els centres educatius per poder cobrir les baixes de curta durada de forma urgent", ha afegit.

Tags

Categoría

Illes Balears