• dimecres 29 de març del 2023

Educació convoca ajuts de 400.000 euros per al sosteniment d'escoles públiques de música i dansa i conservatoris

img

PALMA, 26 Jul.

La Conselleria d'Educació i Formació Professional, a través de la Direcció General de Planificació , Ordenació i Centres, ha publicat al Butlletí Oficial de Balears (BOIB) una convocatòria d'ajudes econòmiques de 400.000 euros amb l'objectiu de contribuir al sosteniment de les escoles de música i dansa públiques i dels conservatoris municipals de Balears.

>

Segons ha informat en un comunicat, aquesta convocatòria busca promoure i impulsar la col·laboració institucional en els estudis de música i dansa ja que aquest tipus d'ensenyament és una activitat present a un gran nombre de poblacions de les Illes.

>

La finalitat d'aquesta convocatòria és contribuir al sosteniment de les escoles de música i dansa públiques de les Balears reconegudes per la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

Així, es donaran ajuts econòmics destinats a finançar parcialment les despeses de funcionament ordinàries, i d'adquisició d'instruments d'aquestes escoles durant el curs 2021-2022. música reglades, els ensenyaments no reglats de música i dansa, i els ensenyaments del Programa d'Ensenyaments Professionals (PREP).

Els criteris per calcular la quantia de l'ajut són el nombre d'especialitats instrumentals i el nombre de alumnes matriculats al centre, segons el tipus densenyament a linici del curs 2021-2022. Tots els centres interessats a rebre aquest ajut tenen fins al proper 12 d'agost per sol·licitar-lo.

Notícies més vistes Avui