• dimarts 6 de juny del 2023

Educació insisteix a "facilitar al màxim" el treball del professorat però "dins del que marca la Lomloe"

img

La Conselleria destaca la valoració positiva dels sindicats encara que indica que han plantejat noves qüestions

PALMA, 27 Set.

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha insistit, aquest dimarts, a "facilitar al màxim" el treball de professorat però, a la vegada, ha recordat que s'ha de fer "sempre dins de la Lomloe perquè és una llei orgànica de compliment obligat".

Després de la Mesa Tècnica en què la Conselleria d'Educació i Formació Professional s'ha reunit amb els sindicats, Morante ha explicat que aquesta segona reunió s'han presentat les propostes per intentar "flexibilitzar i facilitar al màxim" la tasca del professorat.

Segons Morante, els sindicats han valorat les propostes, però han plantejat noves qüestions que l'Educació ha d'estudiar. A més, la Conselleria planeja ampliar el procés de consulta per als directors i famílies, així com reunir-se amb els representants de l'ensenyament concertat.

"Confiem en el treball del professorat però s'ha de facilitar al màxim i posar-lo les menys traves possibles", ha afirmat Morante, que ha assegurat que seguiran avançant en aquesta línia de moment "perquè aquest canvi sigui positiu i l'ensenyament, tan bé com sigui possible".

Cal recordar que la Lomloe ha de començar a aplicar-se aquest curs escolar a Infantil i als cursos imparells de Primària, ESO i Batxillerat.

Notícies més vistes Avui