• dijous 2 de febrer del 2023

Educació licita la nova escola de Campos per més de 6,9 ​​milions d'euros

img

PALMA, 16 Set.

La Conselleria d'Educació i Formació Professional ha tret a licitació la construcció del nou CEIP de Campos per més de 6,9 ​​milions d'euros.

La licitació ja s'ha publicat a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, segons ha informat la Conselleria aquest divendres en un comunicat.

El nou col·legi comptarà amb sis aules per a educació infantil i 12 per a educació primària en tres plantes, amb capacitat per a 450 alumnes. Segons ha indicat la Conselleria, el centre tindrà amplis patis i "es mantindran els elements patrimonials que posseeix el solar, una casa tradicional i un molí".

La Conselleria ha recordat a més que, a la redacció inicial, el projecte va incorporar aportacions de la comunitat educativa, que van propiciar una nova distribució resituant el gimnàs. Això afavoreix la comunicació fluida entre els espais i amplia les zones de patis i lleure.

El centre es construirà amb els paràmetres de sostenibilitat ecoambiental que marca la normativa de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) ia més disposarà de parets mòbils que permetin el reagrupament de les aules segons les necessitats pedagògiques del centre. El projecte permet la possibilitat de futures ampliacions.

El termini d'execució, un cop iniciades les obres, serà de 15 mesos.

Aquesta actuació serà finançada pel fons REACT-UE, dins del marc del Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de Balears.

Notícies més vistes Avui