• dijous 2 de febrer del 2023

Educació lliura el projecte de construcció de la nova escola de Campos a l'Ajuntament

img

PALMA, 28 Jul.

La Conselleria d'Educació i Formació Professional, a través de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec), ha lliurat de forma telemàtica a l'Ajuntament de Campos del projecte definitiu del nou centre d'infantil i primària del municipi.

Segons ha informat en un comunicat, el nou CEIP comptarà amb sis aules deducació infantil i 12 per a educació primària amb capacitat per a 450 alumnes. S'estructura en tres plantes i suposarà una inversió de 6'9 milions d'euros.

El termini d'execució, una vegada iniciades les obres, és de 15 mesos i s'espera que el nou centre doni resposta a les necessitats educatives del municipi. Tindrà amplis patis i mantindrà els elements patrimonials que té el solar com són una casa tradicional i un molí.

El redactat inicial va comptar amb les aportacions de la comunitat educativa que es troben incorporades al projecte i que en van propiciar una nova distribució, reubicant el gimnàs, de manera que tot el conjunt queda més integrat, afavorint la comunicació fluida entre els espais i ampliant les zones de patis i de lleure.

El centre es construirà amb els paràmetres de sostenibilitat ecoambiental que marca la normativa de l'Ibisec i, a més, comptarà amb parets mòbils que permetin el reagrupament de les aules segons les necessitats pedagògiques del centre. El nou centre està pensat per acollir 450 alumnes i el projecte permet la possibilitat de futures ampliacions.

Un cop lliurat el projecte definitiu, l'Ajuntament ha de donar la llicència per poder treure a licitació el projecte i iniciar les obres de construcció del nou centre.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes al Pla d'Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023) per a Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de la comunitat.

Notícies més vistes Avui