Notícies Balears.

Notícies Balears.

Educació tanca l'edifici de primària del CEIP Es Putxet de Selva.

Educació tanca l'edifici de primària del CEIP Es Putxet de Selva.

PALMA, 4 d'abril.

La Conselleria d'Educació i Universitats ha optat per tancar el CEIP Es Putxet de Selva i, juntament amb l'Ajuntament, s'ha apostat per traslladar els alumnes a les dependències municipals d'Es Centre.

En declaracions als mitjans aquest dijous, el conseller, Antoni Vera, ja havia avançat que personal de la Conselleria estava a Selva per "reorganitzar i organitzar" el trasllat dels alumnes del centre, ja que l'Ajuntament "sembla que té un espai" on podrien ser reubicats, segons ha dit.

Ara, en nota de premsa, Educació ha informat del tancament del centre i del trasllat dels estudiants a les dependències municipals.

Cal recordar també que Vera va visitar el passat 25 de març el centre i va constatar que l'edifici estava apuntalat sense intervencions des de 2020. Després d'aquesta visita, tècnics de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius van fer una inspecció l'endemà.

Els mateixos van redactar un informe que conclou que l'edifici no presenta perill a curt termini. Tot i això, la Conselleria "treballarà per garantir un entorn segur per a tota la comunitat educativa i estudiarà la millor solució per a l'edifici del CEIP".

Així, des d'Educació ja s'han iniciat les gestions per realitzar el trasllat del mobiliari i equipament del centre, així com dels alumnes, mestres i personal no docent.