• dimecres 7 de juny del 2023

Eivissa i Menorca tindran aquest hivern una connexió aèria directa durant els caps de setmana

img

EIVISSA, 27 Oct.

Les illes d'Eivissa i Menorca tindran aquest hivern, a partir del 30 d'octubre, una connexió aèria directa que operarà l'aerolínia UEPfly els caps de setmana.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, amb el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí; la directora de l?aeroport, Marta Torres; i representants d'UEPfly han presentat aquest dijous la nova connexió i han assenyalat que un dels col·lectius més beneficiats per aquesta connexió seran els clubs esportius de les dues Illes.

Els vols entre Eivissa i Menorca s'enlairaran els dissabtes a les 08.00 hores i diumenges a les 16.40 hores. De Menorca a Eivissa, sortiran els dissabtes a les 09.45 hores i els diumenges a les 18.25 hores.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha destacat que “sempre és una bona notícia la millora de la connectivitat i, més especialment, aquesta ruta tan demandada pel Govern”. Així mateix, ha afirmat que ara s'uneixen dues Illes que "moltes vegades han estat allunyades per la poca oferta que existia entre elles".

El vol tindrà una durada prevista d'una hora i quart i així que a la tarifa, amb el descompte de resident, el preu més econòmic s'oferirà per 28 euros. A més, hi ha un descompte addicional del 10 per cent per a clubs esportius federats en competicions oficials a Balears.

A la presentació a Menorca d'aquesta ruta, el director general d'Esports, Carles Gonyalons, ha declarat que " per fi" veuen la realitat d'un servei "tan demandat" per tot el món de l'esport ja que, des d'ara, els esportistes podran assistir a les competicions que es duguin a terme a les altres Illes sense necessitat de fer escala.

El Govern ha recordat que el ple de l'Assemblea Balear de l'Esport, l'octubre del 2020, va aprovar instar les diferents administracions perquè la ruta aèria entre Eivissa i Menorca operés els caps de setmana en benefici dels esportistes insulars.

Notícies més vistes Avui