Notícies Balears.

Notícies Balears.

El 78% dels ciutadans balears de 25 a 39 anys enquestats reconeixen voler més vida social, segons un estudi.

El 78% dels ciutadans balears de 25 a 39 anys enquestats reconeixen voler més vida social, segons un estudi.

PALMA, 9 Nov.

Un 78 per cent dels ciutadans balears de entre 25 i 39 anys enquestats ha admès que li agradaria tenir més vida social i poder-se juntar amb amics i familiars, segons es desprèn de l'estudi 'Tendències i hàbits de socialització' elaborat per CS On Research per a Royal Bliss, amb l'objectiu d'identificar canvis en les relacions personals i les activitats socials del país.

De dit estudi es desprèn que el 88 per cent de les persones enquestades considera que, en el món postpandèmia, les noves tecnologies han suposat un canvi en les interaccions socials, en permetre comunicar-se de forma instantània i a llarga distància.

No obstant això, encara que les noves tecnologies aporten avantatges en termes de comunicació, també han limitat les interaccions socials en persona, segons ho reconeix un 21 per cent dels enquestats.

A partir d'aquesta investigació, els balears solen reunir-se amb amics i familiars al voltant de 1,9 vegades a la setmana de mitjana i el 15 per cent ho fa només una vegada. Així mateix, un 31 per cent manté aquestes trobades una vegada al mes o amb menor freqüència encara.

L'estudi també reflecteix que la tarda és el moment en què més es queda. El 67 per cent així ho manifesta, la qual cosa constata l'auge d'aquesta franja horària, coincidint amb les noves tendències d'oci com l'afterwork. Malgrat tot, la nit també segueix sent una ocasió "clau" per mantenir el contacte amb les amistats, amb un 44 per cent dels enquestats propensos a reunir-se en aquest moment del dia.

L'estudi de Royal Bliss reflecteix, a més, que la majoria dels enquestats prefereix socialitzar en un bar, una cafeteria o un restaurant, d'acord amb el 74 per cent de les persones consultades.

Aquest resultat, asseguren, està en línia amb altres anàlisis, com l'estudi 'Tendències del Consumidor en Horeca' de Conecta, que conclou que el 63 per cent dels consumidors espanyols opta per anar a bars i pubs, enfront del 48 per cent de la mitjana europea.

Concretament, durant el 'tardeo', les ocasions de consum en bars i pubs ascendeixen a 30,7 milions i en les cafeteries, a 11,6 milions. En total, 42,3 milions d'ocasions en què els combinats segueixen sent una beguda popular, particularment entre les dones i els consumidors de 20 a 30 anys, segons Conecta.

Royal Bliss s'ha destacat com a facilitador de la socialització mitjançant esdeveniments experiencials en què combinar les trobades entre amics amb altres activitats d'oci. Aquesta és la finalitat de 'Live de Mix', que ofereix una experiència de consum de combinats de la marca acompanyada de diversos espectacles musicals.

La brand manager de Coca-Cola, Elena Baz, ha assenyalat que la gamma de mixers premium de Coca-Cola "presenta una imatge que trencat amb el convencional".

"Amb les seves fórmules fetes amb aromes 100% naturals, atresora una identitat de marca actual, moderna i fresca, que és única al mercat. Es tracta de la millor proposta de vanguarda amb nou varietats per a tots els moments de consum, ja que combina amb tot tipus de destil·lats, el que permet als amants dels combinats l'elaboració de composicions personals per a tots els gustos", ha ressaltat.

Per al director de l'àrea est de Coca-Cola Europacific Partners Iberia, José Antonio Gómez, "Royal Bliss és la gamma de mixers més completa i versàtil del mercat, triada per més de 90.000 clients d'hostaleria a Espanya i dissenyada per a satisfer les preferències dels consumidors".

Cal recordar que el Palau de Congressos de Catalunya va acollir aquest passat dimecres un esdeveniment presentat per Ana Morgade que va aplegar a més de 300 persones i va tenir com a cloenda un 'Live de Mix' by Royal Bliss amb una batalla musical entre les DJ Macarena Hoffman i Ley DJ.