• dimecres 29 de març del 2023

El Banc de Sang de Balears urgeix a donar sang del grup O negatiu per recuperar les reserves

img

PALMA, 10 Oct.

El Banc de Sang i Teixits de Balears ha fet una crida "urgent" " perquè les persones del grup O negatiu donen sang, ja que les reserves es troben per sota del nivell òptim, segons han advertit aquest dilluns en un comunicat.

En concret, han assenyalat com a necessàries, almenys , 90 persones que donen sang d'aquest tipus per poder garantir el proveïment de components sanguinis a hospitals de les Illes.

Des del Banc han recordat a més que qualsevol persona d'entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang, per a la qual cosa cal sol·licitar cita. Es pot donar al banc de sang de Palma (carrer Roselló i Cazador, 20) de dilluns a divendres de 08.00 a 20.30 hores, ininterrompudament, i els dissabtes de 09.00 a 13.30 hores.

D'altra banda, entre el 10 i el 15 doctubre, es durà a terme un programa de donacions a diferents punts de Balears. Aquest dilluns es realitzarà a Eivissa, Felanitx, Son Servera i Ferrerias, i dimarts a Campos i Manacor.

Dijous 13 d'octubre tindrà lloc a Alaró i Son Ferrer, i divendres es desenvoluparà a Llucmajor, s'Arenal i Can Picafort. Finalment, dissabte es durà a terme a Inca.

XOX

Notícies més vistes Avui