• dimecres 7 de juny del 2023

El Banc de Sang i Teixits de Balears insisteix que calen donacions de sang abans del pont

img

PALMA, 8 Ago.

El Banc de Sang i Teixits de Balears ha assegurat, aquest dilluns, que es necessiten donacions de sang abans del pont.

En un comunicat, el Banc de Sang ha recordat a la població sana que tingui entre 18 i 65 anys que pot acudir a donar sang a qualsevol dels punts de donació organitzats a les illes.

De cada donació se n'extreuen tres components sanguinis: plasma, plaquetes i glòbuls vermells que només es poden aconseguir gràcies a la solidaritat de les persones que donen sang i que van destinats a tres pacients diferents.

Aquesta setmana, segons han concretat des del Banc, és "important" que les persones que puguin demanar cita a la web donasang.org per donar sang abans del pont. Així, han reclamat l'ajuda de les persones de tots els grups sanguinis, especialment de les persones dels grups O+ i O-.

Des del Banc de Sang han aconsellat hidratar-se bé abans i després millora l'experiència de la donació de sang.

Aquesta setmana, des d'aquest dilluns a dissabte es podrà donar sang al Banc de Sang a Palma. A més, aquest dilluns estarà obert l'Edifici Es Pes d'Artà, Ca's Txeco a Consell, Unitat Basica a Porreres i el centre cultural a Ferreries.

Aquest dimarts es podrà donar a l'Ajuntament de Campos, el Centre Jove de Santanyí i l'estació marítima de Sant Antoni. Aquest dimecres, al CEIP de Sa Pobla i l'Ajuntament de Sant Josep, a Eivissa.

Aquest dijous també es podrà donar al CEIP Vialfes de Sa Pobla, el local de la Tercera Edat de Santa Eugènia i el centre d'extracció de Maó.

Ja divendres es podrà donar al casal de la Tercera Edat de Son Ferriol, el centre sanitari de Pollença i el centre sanitari de Sineu, i dissabte a l'Associació de Persones Majors del Pont d'Inca.

XOX

Notícies més vistes Avui