Notícies Balears.

Notícies Balears.

El BOIB publica la resolució que permet la posada al mercat de 13.000 habitatges a Palma. El BOIB publica aquest dimarts la resolució que permet la posada al mercat de 13.000 habitatges a Palma.

El BOIB publica la resolució que permet la posada al mercat de 13.000 habitatges a Palma.

El BOIB publica aquest dimarts la resolució que permet la posada al mercat de 13.000 habitatges a Palma.

PALMA, 11 Juny.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dimarts la resolució de la modificació de la declaració ambiental estratègica que permetrà posar al mercat un total de 13.000 vivendes "que el Pla General impedía", un percentatge a preu limitat i social.

Així ho ha indicat l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, en el marc del discurs pronunciat, i que l'ha ocupat durant una hora i mitja, durant el ple del Debat de la Ciutat, celebrat aquest dimarts a la sala de plens del Consistori.

En matèria de vivenda, l'edil també ha destacat el fet d'haver aconseguit que, "després de dècades d'abandonament i anuncis que no es concretaven", les 830 vivendes previstes a l'antic quarter de Son Busquets "estiguin més a prop de convertir-se en realitat".

I ha demanat no oblidar-se de l'antiga presó, "un espai per al qual s'han estudiat diferents projectes al llarg de les últimes legislatures, que han acabat en no res". "Aquest espai també es destinarà a vivenda social i assequible", ha afegit.

Per acabar, Martínez ha assegurat que aquesta serà "la legislatura de la vivenda", amb un pla a mig i llarg termini i un pla de xoc a curt termini "que garanteixi el dret de tots els palmesans a desenvolupar el seu projecte de vida a la ciutat".