• dimecres 7 de juny del 2023

El Campionat d'Espanya de Ciclisme provocarà aquest cap de setmana restriccions i prohibicions de trànsit a Palma

img

PALMA, 21 Jun.

Palma patirà aquest cap de setmana -24, 25 i 26 de juny - diverses restriccions i prohibicions per al trànsit rodat i l'estacionament a alguns barris de la ciutat, amb motiu de la celebració del Campionat d'Espanya de Ciclisme.

Segons ha detallat la Policia Local en un comunicat, aquestes barriades són Establiments, Son Roca, Vileta, Son Rapinya, Son Flor, Son Serra, Son Ximenis i Son Vida.

En concret, el 24 de juny, a partir de les 18.00 hores, es tancarà el trànsit rodat a Camí dels Reis, entre les rotondes de camí de la Vileta i camí Jesús.

El 25 de juny es duran a terme restriccions d'accés i sortida a tots els barris durant tot el dia, al moment de la competició de les diferents categories.

Finalment, el dia 26, durant tot el matí es donaran restriccions d'acc això i sortida també a tots els barris durant els moments de la competició.

La Policia Local de Palma ha posat a disposició de la ciutadania un número de telèfon --900 710 092-- per consultar informació sobre els horaris, talls o restriccions. L'horari d'atenció telefònica és de 07.30 a 14.00 hores el 21, 22 i 23 de juny.

Notícies més vistes Avui