Notícies Balears.

Notícies Balears.

El 'Cant de la Sibil·la' a quatre catedrals es representarà dimecres a La Seu.

El 'Cant de la Sibil·la' a quatre catedrals es representarà dimecres a La Seu.

PALMA, 29 Des.

El 'Cant de la Sibil·la' de les catedrals de Barcelona, València, l'Alguer i Mallorca es representarà el pròxim dimecres a les 19.00 hores a La Seu, de la mà d'Esther Barceló i representants de les catedrals mediterrànies.

Segons han informat des de la Catedral de Mallorca aquest divendres en una nota de premsa, el concert del 'Cant de la Sibil·la' de Barcelona serà interpretat per Mariona Llobera; el de València, per Noel López; el de l'Alguer, per Gabriele Catalano, i el de Mallorca, Esther Barceló. A l'òrgan acompanyarà aquestes representacions Tomeu Mut.

Així mateix, el pròxim dimarts 2 de gener a les 19.00 hores tindrà lloc una taula rodona per celebrar el tradicional cant, que comptarà amb la participació de representants de les sibil·les de les quatre catedrals mediterrànies que explicaran la història d'aquest cant a cadascuna de les seves catedrals.

D'altra banda, el dimarts a les 12.00 es realitzarà una roda de premsa a la Capella Reial de la Catedral de Mallorca per presentar el programa d'activitats en la qual intervindran Pere Oliver, Pere Lluís Biosca, Luís Garrido, Giusseppe Calaresu, Francesc Crespí Cañellas.

.