• dilluns 5 de juny del 2023

El Castell de Bellver acull actuacions de rock, cançons melòdiques, tango i clàssics del pop a l'agost

img

PALMA, 4 Ago.

El Castell de Bellver acollirà durant el mes d'agost actuacions d'estils musicals diversos , com ara rock, cançons melòdiques, tango, fusió o clàssics del pop.

Segons ha anunciat l'Ajuntament de Palma en nota de premsa, la primera a pujar a l'escenari serà la banda de rock 'Urtain' aquest dijous, amb un concert en format semiacústic.

Per la seva banda, Llorenç Santa Maria i Miquel Àngel Pericàs repassaran èxits d'aquest cantant melòdic amb piano acústic, contrabaix i bateria el dijous 11 d'agost. Pràcticament una setmana després, el 17 d'agost, serà el torn de Mussa Duo, que oferirà un recorregut per la història del tango.

El dia 18 la protagonista serà la música de fusió en clau flamenca i amb sabors del Magrib amb el concert de Taifa. El grup mallorquí oferirà una actuació amb instruments tradicionals. Posteriorment, Norbert Filmpel i Tolo Servera repassaran clàssics del pop i del rock el 24 d'agost.

La programació d'aquest mes acabarà el 31 amb un concert de Bruno Sotos, que presentarà la versió acústica del seu darrer disc , 'Sencídic'.

Notícies més vistes Avui