El Cicle de Professors del Conservatori Superior de Música de Balears oferirà enguany quatre concerts gratuïts.

El Cicle de Professors del Conservatori Superior de Música de Balears oferirà enguany quatre concerts gratuïts.

PALMA, 3 de gener.

La sisena edició del Cicle de Professors del Conservatori Superior de Música de Balears (Csmib) oferirà enguany quatre concerts gratuïts interpretats per músics que són referents del seu instrument a les Illes.

Segons ha indicat la Conselleria d'Educació i Universitats aquest dimecres en una nota de premsa, l'objectiu és fer arribar la música de qualitat a tothom.

El primer concert del Cicle, que enguany arriba a la sisena edició, va tenir lloc el passat 28 de novembre a l'auditori del centre. Aquest va anar a càrrec del flautista solista de l'Orquestra de Cambra d'Escòcia, André Cebrián, i del guitarrista i professor principal de guitarra del Csmib, Pedro Mateo.

Tots dos van interpretar obres del seu últim disc, Cartografia del mar, que inclou composicions inspirades en el mar d'autors com Castelnuovo-Tedesco, Brouwer, Gasull, Takemitsu o Ástor Piazzolla.

Després de l'èxit del primer concert, des de la Conselleria han anunciat que es faran quatre concerts més durant el mes de febrer i el mes d'abril. Així, el 6 de febrer el concert anirà a càrrec del Miramar Ensemble, que oferirà un programa per a violí, viola, violoncel, oboè i piano.

De la mateixa manera, el 13 de febrer es podrà escoltar un concert de veu i piano, a càrrec de la soprano Maia Planas i el pianista Jesús López. A continuació, el 20 de febrer serà el torn del duo format pel saxofonista Xabier Casal i el pianista Llorenç Prats.

Per tancar el cicle, el 30 d'abril, com ja és tradició en els últims anys, es podran escoltar els grups guanyadors del Concurs de Música de Cambra i el Concurs de Combos de Jazz.

Tots els concerts tindran lloc a les 19.00 hores a l'auditori del Conservatori Superior i l'accés serà lliure fins a omplir l'aforament de la sala.

Categoría

Illes Balears